7. – 12. 7. 2013 Glasbeno-ustvarjalni tabor v Termah Snovik

V sklopu Mednarodnih poletnih jezikovnih taborov za otroke letos že tretje leto zapored potekajo jezikovne počitnice tudi v Termah Snovik v Tuhinjski dolini!

Otroci se na taborih izjemno zabavajo v objemu neokrnjene narave in tkejo trajna prijateljstva z živalmi in s sovrstniki s celega sveta, hkrati pa se učijo in urijo v komunikaciji v angleščini, otroci iz tujine pa spoznavajo slovensko podeželsko tradicijo in se izpopolnjujejo v slovenščini.

S kitaro v naravi

Otrokom pričaramo počitnice v naravi brez uporabe elektronskih naprav in televizorjev, kjer bodo spoznavali gozd, travnik in potok ter njihove prebivalce, plesali in se igrali na travniku, hranili in božali domače živali (zajčke, ovce, teličke, konje, krave ipd.), kosili travo in molzli krave, peli ob tabornem ognju, se kopali v termalni vodi, eno noč prespali na seniku ipd. Pri vsem tem pa bodo uporabljali tuje jezike in nadgrajevali svoje znanje. Metode dela so prilagojene starosti otrok in obsegajo petje, igre, dialoge, risanje plakatov, pisanja esejev in pripovedovanje in igranje zgodb v tujem jeziku ipd. Poudarek je na razvijanju samozavesti otroka pri govoru in komunikaciji v tujem jeziku ter mednarodnem povezovanju.

GLASBENO-USTVARJALNI tabor bo potekal od 7. – 12. julija 2013. Poudarek bo na ustvarjalnosti, glasbenem udejstvovanju, ustvarjanju novih instrumentov… Prisoten bo tudi naravni govorec angleškega jezika.

Otroci se lahko udeležijo enega ali tudi dveh zaporednih taborov (v kombinaciji s taborom na Prevorju na Kozjanskem) in tako z nami preživijo od 5- do 14-dnevne pustolovske počitnice!
V ceno taborov je vključeno vse: hrana, nočitev, program, nezgodno zavarovanje, 24-urno varstvo ipd.
Programi v Termah Snovik so primerni za otroke plavalce od 10 do 15 let, v posameznih terminih pa so otroci še dodatno starostno opredeljeni.
Na posamezni tabor sprejmemo od 10 do največ 13 otrok, zato lahko otroke obravnavamo zelo individualno.

Prijave na MEDNARODNE POLETNE JEZIKOVNE TABORE že potekajo, za podrobnejše informacije pa obiščite: www.kozjanski-raj.si ali pokličite 040 256 171.

Posted in Dogodki, Neaktualni Dogodki | Komentarji so izklopljeni za 7. – 12. 7. 2013 Glasbeno-ustvarjalni tabor v Termah Snovik

Comments are closed.

?>