4. – 9. 8. 2013 Počitnice na kmetiji

V juliju in avgustu 2013 že 6. leto zapored potekajo zabavni in poučni Mednarodni poletni jezikovni tabori za otroke v Sloveniji. Med 4. in 9. avgustom 2013 bomo ponovno organizirali Počitnice na kmetiji na Ponikvi. Otroci bodo nastanjeni na turistični kmetiji Zdolšek, kjer bodo spoznavali podeželsko življenje, bivanje in opravila na kmetiji ter se družili z živalmi in tkali trajna prijateljstva z vrstniki iz Slovenije in tujine. Hkrati bodo preko številnih delavnic in iger spoznali osnove angleškega jezika. Tabor je namenjen otrokom od 5 do 8 let.

pri cebelarju        tradicionalna molza krav

Otrokom pričaramo počitnice v naravi brez uporabe elektronskih naprav in televizorjev, kjer bodo spoznavali gozd, travnik in potok ter njihove prebivalce, plesali in se igrali na travniku, hranili in božali domače živali (zajčke, ovce, teličke, konje, krave ipd.), kosili travo in molzli krave, peli ob tabornem ognju,  eno noč prespali na seniku ipd. Pri vsem tem pa bodo uporabljali tuje jezike in nadgrajevali svoje znanje. Metode dela so prilagojene starosti otrok in obsegajo petje, igre, dialoge, risanje plakatov, pisanja esejev in pripovedovanje in igranje zgodb v tujem jeziku ipd. Poudarek je na razvijanju samozavesti otroka pri govoru in komunikaciji v tujem jeziku ter mednarodnem povezovanju.

V ceno taborov je vključeno vse: hrana, nočitev, program, nezgodno zavarovanje, 24-urno varstvo ipd.

Na tabor sprejmemo do največ 10 otrok, zato lahko otroke obravnavamo zelo individualno.
Prijave na MEDNARODNE POLETNE JEZIKOVNE TABORE že potekajo, za podrobnejše informacije pa obiščite: www.kozjanski-raj.si ali pokličite 040 256 171.

Posted in Dogodki, Neaktualni Dogodki | Komentarji so izklopljeni za 4. – 9. 8. 2013 Počitnice na kmetiji

Comments are closed.

?>