20. – 27. 7. 2013 V Kozjanskem raju z Guzajem

V juliju in avgustu 2013 že 6. leto zapored potekajo zabavni in poučni Mednarodni poletni jezikovni tabori za otroke v Sloveniji. Tabor V Kozjanskem raju z Guzajem bo potekal med 20. in 27. julijem. Vabimo otroke od 6 do 10 let, da se nam pridružijo pri spoznavanju legende o razbojniku Guzaju, uživajo v neokrnjeni kozjanski naravi, se družijo z vrstniki iz Slovenije in tujine in hkrati osvežijo znanje slovenščine ter se naučijo še drugih tujih jezikov (angleščina, španščina in nemščina).

Otroci na PRevorju     Otroci grabijo seno

Otrokom pričaramo počitnice v naravi brez uporabe elektronskih naprav in televizorjev, kjer bodo spoznavali gozd, travnik in potok ter njihove prebivalce, plesali in se igrali na travniku, hranili in božali domače živali (zajčke, ovce, teličke, konje, krave ipd.), kosili travo in molzli krave, peli ob tabornem ognju, igrali nogomet, odbojko, eno noč prespali na seniku ipd. Pri vsem tem pa bodo uporabljali tuje jezike in nadgrajevali svoje znanje. Metode dela so prilagojene starosti otrok in obsegajo petje, igre, dialoge, risanje plakatov, pisanja esejev in pripovedovanje in igranje zgodb v tujem jeziku ipd. Poudarek je na razvijanju samozavesti otroka pri govoru in komunikaciji v tujem jeziku ter mednarodnem povezovanju.

V ceno taborov je vključeno vse: hrana, nočitev, program, nezgodno zavarovanje, 24-urno varstvo ipd.
Na posamezni tabor sprejmemo od 10 do največ 20 otrok, zato lahko otroke obravnavamo zelo individualno.

Prijave na MEDNARODNE POLETNE JEZIKOVNE TABORE že potekajo, za podrobnejše informacije pa obiščite: www.kozjanski-raj.si ali pokličite 040 256 171.

Posted in Dogodki, Neaktualni Dogodki | Komentarji so izklopljeni za 20. – 27. 7. 2013 V Kozjanskem raju z Guzajem

Comments are closed.

?>