18. – 23. 8. 2013 Tabor za osvežitev v Termah Snovik

SAMA Navitas že tretje leto zapored organizira Mednarodne poletne jezikovne tabore v Termah Snovik. Tabori so namenjeni otrokom plavalcem od 10 do 15 leta starosti. Tabor za osvežitev bo potekal med 18. in 23. avgustom 2013. Poudarek bo na osvežitvi znanja pred novim šolskim letom. Delo poteka v obliki različnih delavnic in aktivnosti preko katerih otroci izgubijo strah pred izražanjem v tujem jeziku. Vabljeni otroci s Prevorja in okolice, da se nam pridružite in pred novim šolskim letom utrdite svoje znanje angleškega jezika ter navežete stike z vrstniki iz Slovenije in tujine!

Na bazenu     Na seniku

Otroci se na taborih izjemno zabavajo v objemu neokrnjene narave in tkejo trajna prijateljstva z živalmi in s sovrstniki s celega sveta, hkrati pa se učijo in urijo v komunikaciji v angleščini, otroci iz tujine pa spoznavajo slovensko podeželsko tradicijo in se izpopolnjujejo v slovenščini.

Otrokom pričaramo počitnice v naravi brez uporabe elektronskih naprav in televizorjev, kjer bodo spoznavali gozd, travnik in potok ter njihove prebivalce, plesali in se igrali na travniku, hranili in božali domače živali (zajčke, ovce, teličke, konje, krave ipd.), kosili travo in molzli krave, peli ob tabornem ognju, se kopali v termalni vodi, eno noč prespali na seniku ipd. Pri vsem tem pa bodo uporabljali tuje jezike in nadgrajevali svoje znanje. Metode dela so prilagojene starosti otrok in obsegajo petje, igre, dialoge, risanje plakatov, pisanja esejev in pripovedovanje in igranje zgodb v tujem jeziku ipd. Poudarek je na razvijanju samozavesti otroka pri govoru in komunikaciji v tujem jeziku ter mednarodnem povezovanju.

V ceno taborov je vključeno vse: hrana, nočitev, program, nezgodno zavarovanje, 24-urno varstvo ipd.
Na tabor sprejmemo od 10 do največ 13 otrok, zato lahko otroke obravnavamo zelo individualno.
Prijave na MEDNARODNE POLETNE JEZIKOVNE TABORE že potekajo, za podrobnejše informacije pa obiščite: www.kozjanski-raj.si ali pokličite 040 256 171.

Posted in Dogodki, Neaktualni Dogodki | Komentarji so izklopljeni za 18. – 23. 8. 2013 Tabor za osvežitev v Termah Snovik

Comments are closed.

?>