10. – 17. 8. 2013 Kozjanski raj – Let’s have fun!

V juliju in avgustu 2013 že 6. leto zapored potekajo zabavni in poučni Mednarodni poletni jezikovni tabori za otroke v Kozjanskem raju. Med 10. in 18. avgustom bo na Prevorju potekal tabor Kozjanski raj – Let’s have fun! z naravnima govorcema angleškega in nemškega jezika. Otroke vabimo, da se nam pridružijo v odkrivanju Prevorja in njegove okolice! Tabor je namenjen otrokom od 10. do 15. leta starosti, saj večina komunikacije poteka v angleškem jeziku.

Otroci na Prevorju     S kitaro v naravi

Otrokom pričaramo počitnice v naravi brez uporabe elektronskih naprav in televizorjev, kjer bodo spoznavali gozd, travnik in potok ter njihove prebivalce, plesali in se igrali na travniku, hranili in božali domače živali (zajčke, ovce, teličke, konje, krave ipd.), kosili travo in molzli krave, peli ob tabornem ognju, igrali nogomet, eno noč prespali na seniku ipd. Pri vsem tem pa bodo uporabljali tuje jezike in nadgrajevali svoje znanje. Metode dela so prilagojene starosti otrok in obsegajo petje, igre, dialoge, risanje plakatov, pisanja esejev in pripovedovanje in igranje zgodb v tujem jeziku ipd. Poudarek je na razvijanju samozavesti otroka pri govoru in komunikaciji v tujem jeziku ter mednarodnem povezovanju.

V ceno taborov je vključeno vse: hrana, nočitev, program, nezgodno zavarovanje, 24-urno varstvo ipd.
Na posamezni tabor sprejmemo od 10 do največ 20 otrok, zato lahko otroke obravnavamo zelo individualno.
Prijave na MEDNARODNE POLETNE JEZIKOVNE TABORE že potekajo, za podrobnejše informacije pa obiščite: www.kozjanski-raj.si ali pokličite 040 256 171.

Posted in Dogodki, Neaktualni Dogodki | Komentarji so izklopljeni za 10. – 17. 8. 2013 Kozjanski raj – Let’s have fun!

Comments are closed.

?>