Gostišče Obrez v Žegru

Gostišče Obrez obratuje že 26 let. Prostora v gostišču je za 120 oseb, lahko deljeno ali skupaj. Nudimo kvalitetno domačo hrano in dobro virštanjsko vino, ki je v teh krajih zelo cenjeno. Vsako leto organiziramo veliko tradicionalnih prireditev, kot so novoletni ples, Valentinovo,  dan žena, 40 mučenikov, pustovanje, martinovanje in razne veselice. Prirejamo pa tudi vse vrste obletnic, poroke, krste, obhajila, birme, sedmin ipd., skratka, vse po željah strank.

Lansko leto smo na novo uredili in otvorili lepo vinoteko v starem grajskem stilu, ki je pritegnila veliko gostov in ogromno naročil za zabave. V vinoteki lahko sprejmemo okoli 40 oseb, ponudimo različno hrano in pa seveda zelo dobro vino. Na izbiro so tudi najboljša buteljčna vina, ki se jih lahko kupi tudi za domov.
Pred vinoteko imamo veliko teraso z raznimi kamini in roštilji ter prostor za okoli 100 oseb. Vinoteka je zelo primerna za zaključene družbe, ki si želijo razvajanja ob dobri hrani in kvalitetnem vinu ter zasebnosti, saj je povsem ločena od ostalih prostorov.

Za pohodnike po Guzajevi poti pripravimo tudi priljubljene Guzajeve jedi v obliki narezkov ali jedi na žlico.
Zaželena so prednaročila, da lahko kvalitetno in dobro pripravimo zabavo, pogostitev ali katero drugo priložnost.

GOSTIŠČE OBREZ
ŽEGAR 2
3262 PREVORJE
Tel.: (03) 5808-721
GSM.: 041/647-665
E-naslov: [email protected]

Delovni čas: od 13. do 24. ure oziroma po dogovoru.
Gostišče Obrez se nahaja na Kozjanskem, v kraju Žegar, ob regionalni cesti ŠENTJUR – KOZJE, 12 km oddaljeno od Šentjurja.

VESELIMO SE VAŠEGA OBISKA ALI  NAROČILA!

Posted in Turistična ponudba | Komentarji so izklopljeni za Gostišče Obrez v Žegru

Comments are closed.

?>