Guzajeva poletna pustolovščina za otroke v Kozjanskem raju

Na Prevorju na Kozjanskem  letos že 8. leto zapored organiziramo zabavne in poučne mednarodne poletne jezikovne tabore za otroke v Kozjanskem raju, t.i. Guzajevo poletno pustolovščino na deželi, kjer se otroci učijo in urijo v komunikaciji v tujih jezikih (angleščini, nemščini, španščini,italijanščini, ruščini ), otroci iz tujine pa spoznavajo slovensko podeželsko tradicijo in se izpopolnjujejo v slovenščini. Hkrati se otroci na taborih izjemno zabavajo v objemu neokrnjene narave in tkejo trajna prijateljstva s sovrstniki s celega sveta. Otroci so na taborih obravnavani zelo individualno in razdeljeni v različne jezikovne skupine. Otrokom pričaramo počitnice v naravi brez uporabe elektronskih naprav in televizorjev.

O taborih:
V Kozjanskem raju nudijo od 6- do 8-dnevne pustolovske jezikovne počitnice za otroke, kjer imajo otroci vključeno vse (hrano, nočitev, program, nezgodno zavarovanje, 24-urno varstvo ipd.). Program je primeren za otroke, stare od 5 do 15 let, v posameznih terminih pa so otroci še dodatno starostno opredeljeni. Na posamezni tabor sprejmemo največ 16 otrok, s katerimi so ves čas izkušeni in ustvarjalni animatorji in učitelji, ki znajo otrokom približati podeželsko življenje in ljubezen do jezikov. Ne spreglejte taborov z naravnimi govorci angleščine ali nemščine. Tabori se odvijajo na 3 čudovitih lokacijah v Sloveniji:
•    Prevorje
na Kozjanskem
•    Solčava v Logarski dolini – turistična kmetija Ambrož-Gregorc
•    Rogla

Tukaj je res pravi raj slovenske dežele: zeleni griči in hribovja, neokrnjena narava, prijazne živali in gostoljubni prebivalci. Vabimo vas, da omogočite otrokom prave pustolovske počitnice, kjer bodo spoznavali gozd, travnik in potok ter njihove prebivalce, plesali in se igrali na travniku, hranili in božali domače živali (zajčke, ovce, teličke, konje, krave ipd.), jezdili konje, kosili travo in molzli krave, se učili fotografirati in snemati filme, žonglirati, peli ob tabornem ognju, se kopali v bazenu, igrali nogomet, tenis ipd., plezali, opazovali zvezdno nebo skozi teleskop, srečali legendarnega razbojnika Guzaja, eno noč prespali na seniku ipd. Pri vsem tem bodo uporabljali različne jezike, nadgrajevali svoje znanje jezikov in doživeli nekaj novega…

Vabimo vas, da si ogledate podrobnejše programe na www.kozjanski-raj.si, nam pišete na [email protected] ali nas pokličete na 040 256 171 ali na 041 763 031.

                 Vabljeni v Kozjanski raj na jubilejni
                 ŽE 8. PUSTOLOVSKI direndaj!

Otrokom pa se lahko pridružijo tudi starši in si privoščijo aktivno-sproščujoče počitnice v mirnem okolju neokrnjene narave, z domačo hrano in s sprehodi po Guzajevi pohodni poti. Razkažemo vam lahko tudi zanimive okoliške kraje, kot so Podsreda, Podčetrtek, Planina pri Sevnici, Dobje, Šentjur ipd. Turistične programe si oglejte na www.kozjansko.si.

     

Posted in Turistična ponudba | Komentarji so izklopljeni za Guzajeva poletna pustolovščina za otroke v Kozjanskem raju

Comments are closed.

?>